Brug SOK`s baneanlæg

Hvordan må jeg benytte SOK’s baneanlæg?

 

Nogle af vore medlemmer har været usikre på, hvordan de må benytte SOK’s faciliteter.

 

SOK’s baneanlæg og faciliteter, f.eks. kegler, er beregnet på at blive brugt af medlemmerne. Dette skal naturligvis ske med passende omtanke, så tingene ikke bliver ødelagt. Dele af banerne vil ind imellem være spærret af, da de på visse steder er for bløde, og derfor vil blive ødelagt, hvis der køres på dem.

Hvert forår har vi standerhejsning og hvert efterår har vi standernedtagning. Det betyder grundlæggende, at banerne og maratonforhindringerne indenfor denne periode er åbne for træning efter eget ønske, dog ikke i de tidsrum, hvor der er stævner eller undervisning organiseret af SOK. Alle disse tidsrum kan man finde på vores hjemmeside.

Er det kegletræning du ønsker at lave, så skal du aftale med vores formand, hvordan du ”får fat i keglerne”. Der skal naturligvis altid ryddes op efter endt træning.

Ønsker du at træne sammen med nogle andre af klubbens medlemmer og evt. selv have en instruktør med, ja, så er det bare at gøre det, og hvis du ikke mener, at der er plads til andre på banen i det tidsrum, skal det aftales med formanden, så det kan komme på hjemmesiden, så andre kan blive klar over det.

Det er vigtigt, at man selv tænker på, om det er forsvarligt at køre på området, hvis det f. eks har regnet meget. Det er ikke OK at regne med, at andre alene har ansvaret for at skulle have spærret af, hvis banen er for blød. Og så skal man naturligvis være medlem af SOK for at benytte anlægget.

 

Vi håber, at rigtig mange medlemmer vil bruge kørecenteret i løbet af sæsonen.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Del siden