Klubmesterskab 2020

12.09.20 En dejlig dag til Klubmesterskab i SOK. Tak til de trofaste hjælpere. Uden dem ingen stævne. Jeg fik kun taget billeder fra præmieoverrækkelsen, da jeg var groom for Kirsten og Fidibus og var med i Frederiksværk efter smørrebrød. Tak til dommere, Anne Faurschou og Jørgen Konge og de dygtige damer i sekretariatet, Gyda Andersen og Marianne Poulsen og til Banebygger Preben Olsen. Og vores benhårde cafeteria bestyrer, Anne Tvilling. Og folk på banen. Tusind tak.

Der var 10 tilmeldte ekvipager og 8 til start.

Stort tak skal lyde til vores sponsorer med flotte præmier på dagen: Land og Fritid Skævinge og NAG Borup.

Prof. fotograf Ernst Christensen var til stede hele dagen og tog billeder, når de kommer så sætter jeg link på her. Så er der link til Ernst´ billeder fra dagen https://photos.google.com/share/AF1QipMBthISMiXCRoOc3V5RjaiGZljPRZHeA92W7vRFjwGeq_mQvQ9-AfPzVH4zp-aaYg?key=N0JORENRZzB3anp5VzhoUVd1eE96ZWN0cnVmNlhR 

Der kommer også resultater fra dommerne på her snarest. Men jeg kan da lige skrive at: Anne Pedersen er vores nye Klubmester. Tillykke.

Mie Culmsee vandt Præsentations Pokalen. Tillykke Anne Pedeersen blev nr. 1 i forhindringskørsel. Tillykke. Og Arnild nr. 1 i Dressuren. Tillykke til jer alle. Jeg sætter alle resultater fra dommerne på, når de kommer.

Præsentation: 1. Mie Culmsee

                        2. Arnild Arp-Hansen

                        3. Thomas Pedersen

Forhindringskørsel: 1. Anne Pedersen

                                 2. Bo Pedersen

                                 3. Jackie Schreiber

Dressur:    1. Arnild Arp-Hansen

                  2. Kirsten Hansen

                  3. Jackie Schreiber

Samlet:  1. Anne Pedersen

               2. Kirsten Hansen

                3 Jackie Schreiber

Del siden